Despre noi

Exploatatia si Intreprinderea noastra individuala (CUI 27298899desfasoara o larga activitate in domeniul apiculturii si produselor naturiste, atat pe piata interna, cat si pe pietele externe. 
    In acelasi timp, firma detine in exploatare si o ferma apicola localizata in comuna Miroslava, Judetul Iasi. Exploatatia este autorizata de catre ANSVSA 
www.ansvsa.ro  pentru producerea si comercializarea producelor apicole si a materialului biologic.

     Proprietarul si administratorul intreprinderii (medic veterinar , cu experienta apicola in strainatate (Europa) in managementul a 1400 familii de albine)  au o experienta de 20 de ani in domeniul apiculturii, facind parte dintr-o familie cu multe generatii de apicultori.  

Firma noastra produce si ambaleaza miere si derivate ale stupului, toate produse in sistem ecologic, 100% natural.Pentru a respecta bogatia in vitamine, minerale si enzime a acestui produs 100% natural, productia se realizeaza fara adaugarea nici unei substante straine sau tratament termic, experienta indelungata si priceperea noastra in domeniu ne permit sa pastram acest produs fara a altera, in nici un fel, proprietatile sale curative. 

Printre produsele noastre amintim mierea cu catina, roi de albine, familii de albine, matci de albine etc.
Intreprinderea  se bucura de o excelenta colaborare cu alti producatori si apicultori, atit din toate zonele limitrofe, cit si din toata tara.

Celelalte site-uri web ale noastre sunt:

www.apivetsrl.ro

www.albinesimatci.ro

www.carpathianqueen.eu

www.btclub.ro/albineiasi

http://www.catinacumiere.blogspot.ro